Astarea, Mlini

Bridge klub "Astarea" osnovan je u veljači 1998. godine u Mlinima gdje se i nalaze klupske prostorije. Mlini su smješteni u Župi dubrovačkoj 8 km južno od Dubrovnika. Poznati su kao jedno od najljepših mjesta na Dubrovačkoj rivijeri. Klub je do 31.5. 2002. godine, kada je osnovan BK Dubrovnik, kao jedini djelovao na području Dubrovačko-neretvanske županije.

Klub pokušava proširiti članstvo organizirajući besplatne tečajeve i upoznavajući ljude s bridžom, pokušavajući dokazati kako to nije igra samo za bogate i umirovljenike.

Bridge klub Astarea od 1. listopada 2018. organizira turnire dva puta tjedno: petkom u 18 sati i nedjeljom u 16 sati u hotelu Sheraton.

Na svojim redovitim turnirima klub bilježi sve rezultate, vodi tablicu klupskog prvenstva, te rezultate prosljeđuje prema www.crobridge.com kako bi se unosili na rang listu HBS-a. Klupska takmičenja vrijednuju se kroz dvije tablice. Jedna sadrži redoslijed igrača po uspjehu ukupno ostvarenih bodova, a druga po prosjeku postignutih bodova. Za ovu drugu treba kroz takmičarsku godinu odigrati najmanje 45% ukupnog broja turnira da bi rezultat bio priznat.