Arhiva za sezonu 2005./06.

   15.02.2006.

Odigrali smo i zadnja dva meča B lige - skupina Južni Jadran. Rezultati su: Dubrovnik - Casper 21:9 i Dubrovnik - Mirror 25:5. Za Dubrovnik su igrali M.Jančić - F.Jančić, Čeović-Zvrko-Mozara. S ovim rezultatom smo se kao drugi u skupini plasirali u polufinale koje se igra u Zagrebu 1. i 2. travnja. Rezultate svih skupina B lige možete pratiti na stranicama Crobridge.com - http://www.crobridge.com/liga/liga2.htm.

   01.02.2006.

Opet se počinju objavljivati rezultati tjednih klupskih turnira na radio Dubrovniku. Dogovoren je i jedan razgovor na radiju na kojem će uz Dubu sudjelovati i Niko Dubčić. Budući uskoro kreće novi tečaj ovo će biti dobra prilika da se privuku novi polaznici. Planira se i tečaj za "napredne" igrače - tj. igrače koji već imaju određenu razinu znanja. Ovim potezom se nadamo pojačati razinu igre u klubu. Imamo i jedan tim koji igra B ligu. Za tim Dubrovnik igraju: Čeović, Mozara, Zvrko, Staničić, I. Obard, F. Jančić, M. Jančić i T. Mačai. Odigrali smo tri meča: Astarea - Dubrovnik 21:9; Split 2 - Dubrovnik 6:24 i Split 3 - Dubrovnik 12:18. Da li ćemo se plasirati u polufinalnu skupinu saznat će se nakon mečeva protiv timova Casper i Mirror koji se igraju u Splitu. Rezultate svih skupina B lige možete pratiti na stranicama Crobridge.com - http://www.crobridge.com/liga/liga2.htm.

   02.11.2005.

Odigrana su dva klupska turnira. Da bi mogli gledati rezultate morao sam promijeniti kod na stranicama. Sada je sve uredu. Rang listu sezone 2004/05 možete naći u arhivi. U prošloj sezoni ukupni pobjednik je Dubravka Zvrko. Ovo je njena druga pobjeda u tri sezone - čestitamo.

   21.10.2005.

Završilo je ljeto i sezona igranja na Dančama. Trenutno se igra jedan tjedni turnir utorkom u Širokoj ulici 4 u 19:00 sati. Četvrtak je ostavljen da se igra prema dogovoru na istom mjestu u 19:00 sati.