Bridge klub Dubrovnik organizira tjedne turnire ponedjeljkom na adresi Dr. Ante Starčevića 7, Dubrovnik u 19:30 sati. Prijave su do 19:20. Četvrtkom u 19:30 se igraju: timski mečevi, individualci, rad s početnicima - prije dolaska javiti se Franu Jančiću (095/9025049) ili Srđanu Goluboviću (092/2469260). Turniri s početnicima igraju se srijedom u 16:30.


Parsko prvenstvo Dubrovnika 2018. - memorijal "Frano Staničić"

2. Memorijalni turnir "Jerko Kovač"

Interviju s Joškom Đilovićem

Budi član bridž kluba Dubrovnik

13.12.2018.

Sazvana je izborna sjednica Skupštine Kluba. U prilogu je pozivnica za Skupštinu. Održati će se 27. prosinca 2018. god. u 17:15 u prostorijama kluba. S obzirom da je izborna sjednica molimo sve članove Kluba da dođu na Skupštinu. Nakon skupštine će se održati prigodni parski turnir s predmetnim nagradama za prva tri mjesta, najbolji mix i najbolje početnike, te uz mali tratamenat. Molimo da prijave dostavite Veliboru Puzoviću, Franu Jančiću, Đivu Tikvici ili Bošku Mišiću, zaključno s 26. prosinca 2018.

12.12.2018.

Preko vikenda,u Zagrebu je odigrano prvih šest kola Hrvatske A lige. Celtic bar Belfast Dubrovnik trenutno zauzima deseto mjesto u konkurenciji dvanaest timova. Nastupili su Zdenko Stanković, Andrija Martić, Joško Đilović, Ante Mijić, Ivica Obad i Đivo Tikvica. Ostvarene su dvije pobjede i četiri poraza. Posebno bi istaknuli pobjedu protiv tima Jurica Tomljenović 1, aktualnog prvaka i osvajača Kupa Hrvatske, te tima za koji nastupaju reprezentativci Hrvatske. To je timu Jurica Tomljenović 1 jedini poraz u dosadašnjem dijelu natjecanja.
U siječnju 2019. liga se nastavlja i u Zagrebu se igra preostalih pet kola. Nakon toga će se liga podijeliti, šest najuspješnijih nakon 11. kola igrat će u nastavku u Ligi za prvaka Hrvatske. Ostali nastavljaju s natjecanjem u Ligi za ostanak.

19.11.2018.

Preko vikenda, u Rijeci je održano Parsko prvenstvo Hrvatske. Nastupila su 32 para, od toga 3 iz BK Dubrovnika i jedan iz BK Astaree. Prve dvije sjednice su bile kvalifikacijske. U nedjelju su se igrale konzolacije i finale. Najbolje plasirani naš par i jedini koji se plasirao u finale je Dubravka Zvrko i Mario Majstorović. Zauzeli su 9. mjesto. Pobjedili su Goran Borevković i Branko Refi. Još su nastupili Iva Strnad i Frano Mozara, te Ante Mijić i Joško Đilović. Astareu su predstavljali Stjepo Čubela i Pero Jemo. Rezultati kvalifikacija, finala i konzolacija.

09.10.2018.

U Imotskome, od 7.-9. listopada odigrano je 9. timsko prvenstvo Jadrana, te turniri - Modro jezero (butler) i Crveno jezero (MP). Na Timskom prvenstvu Jadrana nastupila su 4. tima BK Dubrovnik i jedan tim Astaree. Timski prvak Jadrana je tim Celtic bar Belfast - Đivo Tikvica - Ivica Obad; Ante Mijić - Joško Đilović. U polufinalu su pobijedili tim Split 1, a u finalu Imotski 1. Tim Tečajac je zauzeo 4. mjesto iako je bio prvi nakon kvalifikacija. Iva Strnad i Frano Mozara zauzeli su 3. mjesto na butler turniru. Toni Radić i Miše Jančić su po treći put zaredom osvojili turnir Crveno jezero, a Dubravka Zvrko i Mario Majstorović su bili 3. I na kraju, Ana je fotografirala cijeli događaj.

01.10.2018.

Drugi memorijalni turnir Frano Staničić odigran je u hotelu Royal Princess u petak 28.9 i subotu 29.9. To je parsko prvenstvo Dubrovnika na kojem je nastupilo 13 parova kvalificiranih kroz redovne godišnje turnire Bridge kluba Dubrovnik. Igrale su se dvije sjednice sa po 24 djeljenja. Prvu sjednicu najbolji je bio par Zdenko Stanković i Ana Čeović dok su drugu sjednicu bili najbolji i ukupni pobjednici turnira par Dubravka Zvrko i Mario Majstorović. Drugoplasirani je par Andrija Martić i Frano Jančić a trećeplasirani par je Toni Radić i Miše Jančić.

Turnir je završio dodjelom pehara na zajedničkoj večeri. Prilažemo rezultate 1. sjednice, 2. sjednice i ukupne rezultate turnira. Slike s događaja pogledajte u Aninoj galeriji.

Pobjednici PPD 2018

18.09.2018.

Parsko prvenstvo Dubrovnika u bridžu “Frano Staničić” će se održati 28. i 29. rujna 2018. u Importanne resortu. Kotizacija za turnir je 120 kn, a cijena uključuje kotizaciju za turnir, večeru i jedno piće po glavi (čaša vina, piva, sok, voda). Standardno, imamo riblji i mesni meni. Frano Jančić je napravio upitnik koji je potrebno ispuniti za prijavu i za odabir menu-a. Upitnik za prijavu trebaju ispuniti oba igrača svakog para.
Riblji menu:
- Marinirani inćuni sa rucolom salatom
- Fileti orade sa blitvom na dalmatinski i umakom od kapara i ružmarina
- Mousse od čokolade

Mesni menu:
- Juha od graha i kukuruza
- Pašticada s njokima
- Štrudla od jabuka sa umakom od vanilije I dodirom cimeta

Napomena, da će se Kup Hrvatske 2019. održati u Dubrovniku 22.- 24. 3. 2019. u Importanne resortu.

05.09.2018.

Krenula 17. sezona. Odigran je prvi parski turnir.
U arhivu smo premjestili turnire od prošle sezone i novosti. U arhivi se nalaze i rang liste:
ZA KLUPSKE IGRAČE
Ukupna rang lista
Rang lista parskih turniri
Rang lista timskih turniri

ZA POČETNIKE
Ukupna rang lista
Rang lista parskih turniri
Rang lista timskih turniri

ZA SVE IGRAČE
Ukupna rang lista
Rang lista parskih turniri
Rang lista timskih turniri

Odigrali smo 91 turnir. Treći put zaredom najuspješnija igračica je Dubravka Zvrko sa osvojenih 297.41 poena i ujedno je osvojila najviše poena na parskim - 191.55, te timskim turnirima - 105.86. Najbolji početnik je Slavko Grgić sa osvojenih 73.17 poena, a najbolji igrač koji nije član kluba je Boris Lovjer na 21. mjestu sa 77.10 poena.