Bridge klub Dubrovnik organizira tjedne turnire četvrtkom u 19:00 u hotelu "Royal Princess - Royal Hotels & Resort Dubrovnik" na adresi Kardinala Stepinca 31, Babin Kuk, Dubrovnik.


Parsko prvenstvo Dubrovnika 2019. - memorijal "Frano Staničić"

5. Memorijalni turnir "Jerko Kovač"

Interviju s Joškom Đilovićem

Budi član bridž kluba Dubrovnik

25.03.2024.

Tijekom vikenda u Dubrovniku je odigrano Parsko prvenstvo Hrvatske. Nakon dvije sjednice kvalifikacije i finalne sjednice parski prvaci Hrvatske su Vedran Zorić i Kiril Marinovski. Drugi su Karlo Brguljan i Goran Borevković, a treći Srđan Katušić i Zlatko Unetić. Konzolacije su osvojili Vinko Mijoč i Srđan Golubović.

18.03.2024.

Tijekom vikenda odigran je kvalifikacijski turnir B liga Jug. U finale koje će se igrati u Rijeci plasirali su se timovi Tečajac i Danče.

04.03.2024.

Nakon duže stanke, pokrenuta je inicijativa za obnovu projekta razmjene Bridž kluba Dubrovnik i bridž kluba Rueil-Malmaison u Francuskoj. Grad Dubrovnik spremno je prihvatio prijedlog Bridž kluba Dubrovnik i uključio bridž u program suradnje s Rueil-Malmaisonom. Na turniru koji se održao 2. ožujka ove godine u Rueil-Malmaisonu sudjelovalo je ukupno 154 igrača, od kojih četvero iz Dubrovnika. Dubravka Zvrko i Mario Majstorović plasirali su se na sedmo, a Elizabeta Putica i Marija Kluth na 74. mjesto. Posebno nas veseli što je u dvorani za igru bila vidno istaknuta zastava Republike Hrvatske i što su organizatori prije početka turnira predstavili naše igrače ponaosob i zahvalili im na sudjelovanju. Isto je učinio i gradonačelnik Rueil-Malmaisona Patrick Ollier prilikom objave rezultata. Ovim putem želimo zahvaliti Bridž klubu Rueil-Malmaison kao organizatoru turnira te Gradu Dubrovniku i Gradu Rueil-Malmaisonu kao pokroviteljima razmjene.

26.02.2024.

Tim Bridge kluba Dubrovnik "Dubrovnik" proteklog je vikenda u Zagrebu igrao završni turnir lige za ostanak u A ligi. Tim "Dubrovnik" u sastavu Joško Đilović, Ante Mijić, Đivo Tikvica, Ivana Cvjetanović i Andrija Martić osvojio je drugo mjesto u ligi za ostanak (osmo u ukupnom poretku) te je time osigurao da BK Dubrovnik sedmu sezonu zaredom ima predstavnika u A ligi. Liga za prvaka igra se još jedan vikend.

08.01.2024.

Krenula je nova, jubilarna 20. sezona. 28.12.2023. održana je godišnja skupština Bridž kluba Dubrovnik. Osim godišnjeg izvještaja, dodijeljene su medalje najboljim članovima u sezoni 2023. Na prvom je mjestu Dubravka Zvrko, drugi je Mario Majstorović, a treći Vedran Košta. Najbolja početnica je Andrijana Rabušić. U arhivi pogledajte sve podatke iz prošle sezone.