Bridge klub Dubrovnik organizira tjedne turnire četvrtkom u 19:00 u hotelu "Royal Princess - Royal Hotels & Resort Dubrovnik" na adresi Kardinala Stepinca 31, Babin Kuk, Dubrovnik.


Parsko prvenstvo Dubrovnika 2019. - memorijal "Frano Staničić"

4. Memorijalni turnir "Jerko Kovač"

Interviju s Joškom Đilovićem

Budi član bridž kluba Dubrovnik

24.07.2023.

U subotu, 22.07.2023. odigran je VI. Konavle Open turnir kojeg Ana organzira već šestu godinu za redom. Turnir se održava na otvorenom, u prelijepoj atmosferi, na boćarskom terenu u Pridvorju. Na turniru je nastupilo 28 parova is Splita, Sarajeva, Posušja, Banja Luke, Zagreba, Zadra, Malog Lošinja, Župe dubrovačke i Dubrovnika. Pobjedu su odnijeli Derek Newark i Ivo Matijević. Drugi su bili Mario Majstorović i Dubravka Zvrko. Treće mjesto su osvojili Goran Čekol i Zorana Čekol. Ukupne rezultate pogledajte na stranici HBS-a, a slike s turnira pogledajte na Aninoj facebook stranici.

17.04.2023.

15. i 16. travnja, u Zagrebu, u hotelu Esplanadi se odigrao Memorijal S. E. Tedeschi 2023. Nastupilo je 63 para, a iz BK Dubrovnik su nastupili Dubravka Zvrko i Mario Majstorović, te Srđan Golubović u paru s Ljiljanom Kahlinom. Pobijedili su Emanuel Evačić - Ivan Bilušić, a naši igrači su zauzeli 31. i 34. mjesto.

30.03.2023.

Protekli vikend, u Rijeci se odigrao završni turnir lige za ostanak u A ligi. Tim Dubrovnik u sastavu Joško Đilović, Ante Mijić, Đivo Tikvica, Ivana Cvjetanović i Andrija Martić osvojio je prvo mjesto u ligi za ostanak (sedmo u ukupnom poretku) te je time osigurao da BK Dubrovnik šestu sezonu zaredom ima predstavnika u A ligi. Liga za prvaka igra se još jedan vikend, nakon kojega ćemo saznati timskog prvaka Hrvatske.

20.03.2023.

Preko vikenda, u Zadru je odigrano finale B lige. U A ligu su se plasirale ekipe Split 1 i Jurica Tomljenović 5. Dubrovački timovi, Tečajac i Danče su zauzele 3. i 6. mjesto, a Astarea je bila 4. Kako se igralo u Zadru pogledajte na stranicama HBS-a.

06.03.2023.

Preko vikenda je odigrana B liga Jug. U završnicu B lige, koje se igra od 17. - 19. ožujka u Zadru, plasirale su se ekipa Astarea 1, Tečajac i Danče. Ukupni poredak i rezultate svih mečeva pogledajte na stranici HBS-a.

01.02.2023.

B liga Jug će se održati za vikend, 03.03. - 05.03.2023. u hotelu Royal Princess, Importanne Resort. Odigrati će se 7 kola i 3 najuspješnija tima će se plasirati u završnicu B lige u Zadru dva tjedna kasnije. Timovi su:
- Dubrovnik Čelica (Vedran Košta, Rade Garić, Maja Kučić Kržić, Ivana Frka, Frano Jančić, Natalija Jančić)
- Dubrovnik Raguza (Marija Kluth, Kristo Paskojević, Pero Šimunović, Seka Plastić, Miro Staničić)
- Škola bridža Dubrovnik (Andrijana Rabušić, Srđana Jukas Preljević, Elizabeta Pejdar, Nikša Karaman, Sonja Pivljanin, Silvana Taslaman)
- Dubrovnik Tečajac (Mario Majstorović, Dubravka Zvrko, Iva Strnad, Frano Mozara, Ivica Obad)
- Dubrovnik Danče (Toni Radić, Miho Jančić, Zdenko Stanković, Pavo Handabaka)
- Astarea 1 (Stijepo Čubela, Pero Jemo, Srđan Golubović, Vinko Mijoč)
- Astarea 2 (Boris Lovjer, Stipan Glavinić, Elizabeta Putica, Stijepo Vidojević, Srećko Tomić)

Maksimalni broj igrača u timu je osam, slobodna mjesta u timu se mogu popunjavati s igračima koji nisu nastupili za niti jedan drugi tim u A ili B ligi u ovoj sezoni, sve do kraja natjecanja.

25.01.2023.

Odigran je kvalifikacijski dio A lige. Tim Bridž kluba Dubrovnik je zauzeo odlično 7. mjesto od ukupno 12 timova. Iz lige ispadaju zadnja dva tima, a to ćemo saznati 16. travnja 2023. kad će završiti s natjecanjem Liga za ostanak. Za tim Dubrovnik nastupaju: Ivana Cvjetanović, Ante Mijić, Joško Đilović, Đivo Tikvica i Andrija Martić.

09.01.2023.

Nakon duge stanke uslijed situacije sa epidemijom Covid-19, od ove godine nastavljaju se redoviti turniri BK Dubrovnik. Turniri se igraju četvrtkom od 19:00. Od ove godine sezona je izjednačena sa kalendarskom godinom.