3 NT
pik 6
NORTH
pik A K 9 4
herc Q 9 6 3
karo A K 9
tref J 7
WEST
pik 10 7
herc 8 7
karo J 8 5 3
tref A 8 5 4 3
EAST
pik Q J 8 6
herc K J 10 5
karo 10 6 2
tref K 9
SOUTH
pik 5 3 2
herc A 4 2
karo Q 7 4
tref Q 10 6 2

 

Ataka je pik 6, West dodaje desetku koju North uzima kraljem. Tref 7 iz ruke dok East spremno uskače sa kraljem (na viđene karte dobitna je kombinacija staviti tref devetku, ali iz duplog kralja to je zbilja jako teško, naročito u drugom štihu). East nastavlja sa pik damom koja ostaje u štihu. West očito nema pik 9 (igrao bi ju u prvom krugu umjesto 10), a izlaz u hercu uopće nije privlačan, tako da East neutralno vraća karo.

North uzima karo asom i igra tref dečka za Westovog asa. West ispravno vraća herca, no North ljubomorno čuva herc damu i pušta da as sa stola osvoji štih. Slijede dva kruga trefa na koje North odbacuje dva herca (dama ostaje usamljena), a zatim i karo dama te karo kralj koji skvizira Easta.

Plavooka Francuskinja pomalo sjetno prebire po posljednje četiri karte (pik J8 i herc KJ) i ne može se odlučiti koju će odbaciti. North joj pokazuje posljednje tri karte (pik A9 i herc dama) i ona sportski priznaje da joj pripada još samo jedan štih (ako odbaci pik North nastavlja sa pik asom i visokim pikom, a ako odbaci herc North ju ubacuje u štih sa herc kraljem i ponovno uzima posljednja dva pika).

Agresivna intervencija 2 tref naznačila je Northu ne samo distribuciju karata već ga je i spriječila u rađenju jednostavnog ekspasa u hercu te prisilila da odigra na skviz sa ubacom.